Om oss

Om oss

by Ephori

Vår visjon er at alle gode løsninger på samfunnsutfordringer skal finansieres på en slik måte at potensialet realiseres.

Ephori impact (tidligere Velferdsfinans) er et ideelt AS som arbeider for utviklingen av det sosiale investeringsmarkedet i Norge, og i første rekke med utviklingen av effektkontrakter (også kalt velferdsobligasjoner). Vi samarbeider med offentlige, private og ideelle aktører for å finne og fremme gode løsninger på samfunnsutfordringer.

Ephori har god erfaring fra samarbeid mellom offentlig, privat og ideell sektor, og har siden 2015 dannet erfaringer med effektkontrakter som finansierings- og samarbeidsmodell på tvers av sektorer. Ansatte i Ephori har internasjonal erfaring med utvikling av effektkontrakter, og vi har et stort nettverk av internasjonale eksperter innen emnet. Med utgangspunkt i kunnskap, erfaring, engasjement og nettverk tilbyr vi uavhengig rådgivning, planlegging, prosjektledelse og oppfølging av finansierings- og samarbeidsprosjekter på tvers av sektorer.

Ansatte

janbilde1 web_2x

Jan Tveterås

Daglig leder

+47 932 13 589
Jan@ephori.no

Jan har Master i Management med hovedområde i Social Enterprise. Erfaring fra blant annet Social Investment Lab i Portugal, som deltaker i Social Impact Bond Research Program.

Ingrid-bilde-2

Ingrid Anne Høgset

Partner

+47 91 99 56 62
Ingrid@ephori.no

Ingrid har mastergrad i samfunnsøkonomisk analyse fra Universitetet i Oslo. Har erfaring fra blant annet Finansdepartementet hvor hun jobbet med statlig budsjettarbeid og helsepolitikk.

Ephori i media

Finansavisen februar 2017

Les mer

Aftenposten august 2017

Les mer

Intervju med Innomag 2016

Les mer

Innlegg hos SoNews 2016

Les mer